17-02-06

 Zangeres Dana Winner slachtoffer fraude


 

Zangeres Dana Winner is het slachtoffer geworden van fraude in Zuid-Afrika. De organisator van de concerten die de Limburgse artieste daar zou geven, is er vandoor met de inkomgelden.
Er is sprake van zo'n 70.000 euro. De man wordt opgespoord, zo heeft TV Limburg donderdagavond bericht.

Dana Winner verzorgde eerder al een reeks concerten in Zuid-Afrika. De zangers is er razend populair, vandaar dat er zes bijkomende concerten geprogrammeerd werden.
Vanwege de oplichtingspraktijken heeft de zangeres de voorbije week drie van zes geplande concerten in onder meer Port Elisabeth en Kaapstad moeten afgelasten, zo bevestigde Dana Winner donderdag.
De oplichting kwam aan het licht tijdens het derde concert in Pretoria. Omdat de technici niet kwamen opdagen, kon het soundchequen pas veel later dan gepland doorgaan en moesten de zowat 2.500 toeschouwers buiten op straat blijven staan. Dat zorgde bij de menigte voor heel wat ongenoegen.

Dana Winner is naar eigen zeggen erg aangedaan door het hele gebeuren en laat nagaan of de afgelaste concerten op een andere datum kunnen doorgaan om de Zuid-Afrikaanse fans niet in de kou te laten staan.

Bron: www.gva.be


16:06 Gepost door Lekker genieten, Radio CoCoon | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.